Home | Showroom | Aanbieding | Inspiratie | Onze aanpak | Contact | nieuwbouwwoning

Design Beton:

De Design Betonvloer (Betonlook, Beton Cire of Betonstuc) van Almaas heeft een stoere en robuuste uitstraling met natuurlijk ogende kenmerken voor uw woning of bedrijfspand. Afhankelijk van de keuzes die u maakt qua kleur en afwerking kan de Design Betonvloer ook zo ineens een hele elegante look krijgen. Hierdoor past de vloer bij meerdere stijlen in het interieur en bij de sfeer die u wenst. De natuurlijk ogende kenmerken van de vloer komen voort uit het materiaal. Er is namelijk sprake van een cementgebonden gietvloer. Het lijkt dan ook alsof er sprake is van gepolijst beton, maar dat is natuurlijk niet het geval. Wel ervaart u echt comfort en warmte die bij een vloer van authentiek beton uiteraard ontbreken. 

Design Beton is een revolutionaire betolook of betonstuc welke al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is. hij is naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke betonlook afwerkingen voor vloeren, wanden, aanrechtbladen, tafels en diverse meubels. 

Kortom, een revolutionair, waterdicht en onderhoudsvriendelijk systeem met een luxe design uitstraling! hij kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden. Bovendien is Beton Designvloeren door haar unieke eigenschappen een geliefd alternatief voor tegels in natte ruimtes. Het is bovendien mogelijk Beton Design over de tegels heen te plaatsen, hierdoor wordt sloop- en breekwerk overbodig.

Design Beton Haarlem, Design Beton Amsterdam en andere regio's

Opzoek naar Design Beton (Betonlook, Beton Cire of Betonstuc) in regio Haarlem, Amsterdam, Haarlemmermeer, Hoofddorp, Amstelveen, Alkmaar, Leiden, Den Haag, of andere regio's? Kom naar onze showroom in Haarlem! Wij hebben het beste aanbod van Design Beton. Een deskundige advies, optimale service, uitgebreid aanbod, snelle levering, de beste prijs en mooie aanbiedingen.

betonlook vloer

betonstuc vloer

betondesign vloer en wand

betonlook vloer

beton design badkamer

beton design vloer keuken

 

Design Beton Interieur:

betonstuc wand

betonstuc openhard

betonlook vloer

Betonlook badkamer en wc

betonstuc badkamer

betolook eettafel

Onze werk regio's

Beton Cire Haarlem
Beton Cire Amsterdam
Beton Cire Hoofddorp
Betonlook Haarlem
Betonlook Amsterdam
Betonlook Amstelveen
Betonlook Leiden
Betonlook Hoofddorp
Betonlook Alkmaar
Betonlook Utrecht
Betonlook Hilversum
Betonlook Den haag
Betonstuc Haarlem
Betonstuc Amsterdam
Betonstuc Hoofddorp

Almaas parket
Izaak Enschedeweg 36 B
2031 CR Haarlem
Haarlem: 023-5407471
Amsterdam: 020-6007689