Home | Showroom | Aanbieding | Inspiratie | Onze aanpak | Contact

Onze aanpak

Als specialist van vloeren en traprenovatie combineren wij kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap in alle facetten van onze bedrijf. Vanaf de inkoop, tot het leggen of renoveren van uw vloer of uw trap is alles in eigen beheer.
Dit stelt ons in de gelegenheid om u de beste kwaliteit te bieden, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw vloer of uw trap.

Advies op maat 

Wanneer u in een nieuwe vloer, vloerrenovatie of in een traprenovatie investeert, doet u dit met het oog op de toekomst. 
U wilt graag jarenlang woongenot ervaren en plezier hebben van uw investering. 
Als u zich gaat oriënteren op de aanschaf van nieuwe vloer of op het schuren van uw bestaande vloer of op het renoveren van uw trap komen al snel veel vragen naar boven, denk aan diverse houtsoorten, de mogelijke legmethodes en de manieren van afwerking.
Wij geven u graag vrijblijfend advies op maat.

Zorgeloos tot in detail

Bij Almaas Parket doen we het anders dan anderen. We luisteren eerst naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, daarna helpen we u een weloverwogen keuze te maken die helemaal past bij uw leefsituatie. Natuurlijk binnen het gestelde budget.
U ontvangt altijd vooraf een heldere offerte. En we komen bij u langs om uw ruimte te inspecteren, waardoor u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Onze parketleggers

Vloerleggen, vloer schuren of trap renoveren is een ambacht, puur vakmanschap. Alles wat we doen is dan ook gedegen handwerk. Van het leggen van een plankenvloer of visgraatparket tot aan de renovatie van uw bestaande vloer en trap.
Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen werken we uitsluitend met een eigen team parketleggers, gedreven mensen met liefde voor het vak.
Onze deskundige parketleggers beheersen hun vak tot in de finesses en dat ziet u terug in het resultaat!

De voorinspectie

Om het traject van levering tot belevenis geheel zorgeloos te laten verlopen doen wij eerst een zogenaamde voorinspectie. Voordat de vloer bij u geleverd wordt, komen we graag bij u langs voor het uitvoeren van de voorinspectie. Tijdens deze afspraak controleren we de volgende punten:
• De totale oppervlakte wordt nogmaals exact gemeten.
• De relatieve vochtigheid wordt bepaald.
• De temperatuur wordt gemeten.
• Het vochtpercentage van de ondervloer wordt gecontroleerd volgens de geldende normen.
• We controleren de staat van de dekvloer (bouwvloer).
• We beantwoorden graag uw vragen en luisteren naar uw wensen.

Aankoop en levering

Heeft u de vloer of de traptreden dat perfect aansluit op uw interieur! Wij zorgen dat het aankoop- en leveringstraject volledig naar uw wensen verloopt.
 

 

Almaas parket is uw vloeren en traprenovatie specialist

 

 

 

Uitstekend service

 

CBW Erkend

Almaas parket
Izaak Enschedeweg 36B
2031CR Haarlem

Haarlem T: 023-5407471
Amsterdam T: 020-6007689