Home | Showroom | Aanbieding | Onze aanpak | Contact

Visgraat parketvloer Haarlem, Amsterdam en andere regio's

Visgraat parket van Almaas parket is kiezen voor topkwaliteit, vakmanschap, zekerheid, maar bovenal sfeer, visgraat parket krijgt bij ons een heel persoonlijke en authentieke uitstraling, door diverse technieken op eiken hout toe te passen, kunnen we op ambachtelijke wijze deze vloer bewerken tot een prachtig en exclusieve parketvloer. Visgraat parket is een ambachtelijk en zeer specialistisch vloer dat alleen door vakmensen wordt uitgevoerd. Visgraat parket is leverbaar in vele houtsoorten vooral eiken hout, afmetingen en kan op vele manieren worden behandeld. 

Elke visgraat vloer kan naar uw wens bewerkt worden met naturel olie, lak, wax , white wash of een van de vele kleuren om de contrasten te accentueren.
Almaas Parket biedt u veel mogelijkheden om visgraatvloer te creëren die perfect bij uw huis, interieur en budget past

Visgraat op vloerverwarming

Visgraat parket is uitstekend te leggen op vloeren met vloerverwarming. Wel is heel erg belangrijk om dit uitsluitend uit te laten voeren door parketspecialisten met een goede vaktechnische kennis. Almaas parket bezit deze vaktechnische kennis en voert dit dan ook onder volledige garantie uit.

Reuzen visgraat parket

Parket met een afmeting van 14 x 56 cm! of zelfs nog groter formaat! is een grove uiting van een klassiek patroon. Door het grote formaat overheerst een bepaalde rust in een dergelijke vloer. De klasse van het patroon in combinatie met het rustieke van het formaat maken het tot een werkelijk prachtig stuk visgraat parket.

Visgraat parketvloer Haarlem, Visgraat parketvloer Amsterdam en andere regio's

Opzoek naar visgraat parketvloer in de regio Haarlem, Amsterdam Utrecht, Amersfoort, Alkmaar, Hilversum, Leiden, Den Haag, Rotterdam of andere regio's? Kom naar Almaas Parket in Haarlem! Wij hebben het beste aanbod van visgraat parketvloeren. Een deskundige advies, optimale service, uitgebreid aanbod van diverse merken, snelle levering, een visgraat parketvloer voor elke interieur en de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Visgraat parket interieur

      

 

        

 

        

 

        

 

        

 

       

 

Onze werkgebieden regio's:
Visgraat vloeren Haarlem
Visgraat vloer Haarlemmermeer
Visgraat vloeren Amsterdam
Visgraat vloeren Amstelveen
Visgraat vloeren Leiden
Visgraat vloeren Den Haag
Visgraat vloeren Alkmaar
Visgraat parket Haarlem

Almaas parket adres:
Izaak Enschedeweg 36 B
2031 CR Haarlem
Tel: 023-5407471
Amsterdam: 020-6007689