Home | Showroom | Aanbieding | Onze aanpak | Contact

Aspecta PVC vloeren:

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat vanaf heden Almaas Parket distribiteur is geworden voor Aspecta Flooring in Nederland. Deze Amerikaanse specialist van LVT beschikt over een zeer ruime ervaring op dit gebied en brengt een uitgebreide range aan producten van uitzonderlijke kwaliteit. Met name de nieuwste producten Elemental by Aspecta (Isocore) is hier een goed voorbeeld van.

Aspecta pvc vloeren zijn leverbaar in planken en in visgraat.

Voor dit multilayer LVT haalt Aspecta zijn inspiratie uit de natuurlijke schoonheid van hout. Naast de houtlook wordt de Aspecta Elemental Isocore tot leven gebracht met een realistische in-register embossing. Deze click pvcvloer heeft daardoor alle elementen in zich die sfeer en uitstraling in je huis ten goede zullen komen. De 0,55 millimeter dikke slijtlaag zorgt er daarbij voor dat je jarenlang onbezorgd kunt genieten van dit pvc.

De 8 millimeter dikke Aspecta Elemental Isocore pvc vloer is opgebouwd met een 2 millimeter dikke pvc / LVT toplaag, een 4 millimeter dikke vormstabiele Isocore tussenlaag met klikverbinding en een 2 millimeter dikke aangehechte polyethyleen ondervloer.

Aspecta isocore collectie:

naturel oak light  natural light caramel  natural oak praline

gotham oak silver  gotham oak brown  gotham oak ecru

gotham oak henna  gotham oak ivory  flamed oak nyos

flamed oak pitch  flamed oak taal  gotham oak beige

arezzo brown  arezzo dark  flamed oak aral

flamed oak beppu