Home | Showroom | Aanbieding | Inspiratie | Onze aanpak | Contact

PVC vloeren Haarlem, PVC vloeren Amsterdam en andere regio's

Opzoek naar PVC vloer in Haarlem, Amsterdam, Haarlemmermeer, Hoofddorp, Bollenstreek, Amstelveen, Alkmaar, Leiden, Den Haag, of andere regoi's? Kom naar onze showroom in Haarlem! Wij hebben het beste aanbod van PVC vloeren. Een deskundige advies, optimale service, uitgebreid aanbod, snelle levering, de beste prijs en de mooiste aanbieding.

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn de nieuwe trend in kunststof vloeren. Een mooie combinatie van het gevoel van hout en de voordelen van kunststof. Zijn geschikt voor elk interieur van klassiek tot modern, van landelijk tot trendy door veelzijdigheid aan kleuren en decors.
PVC vloeren hebben veel te bieden. Het zijn sterk, duurzaam, comfortabel, waterbestendig, slijtvast, geluiddempend, eenvoudig te reinigen, geschikt voor vloerverwarming, kunnen gelegd worden in projecten, woon- en slaapkamers, maar ook in keukens of badkamers.
PVC vloeren zijn te leveren in diverse natuurlijke en voelbaar houten of natuurstenen decors.

 pvc vloer

We leveren PVC vloeren door heel Nederland:
Haarlem, Amsterdam, Haarlemmermeer, Hoofddorp, Amstelveen, Utrecht, Amersfoort, Leiden, Den haag, Rotterdam, Zaandam, Alkmaar, Het Gooi, Gelderland en andere regio's.

Almaas parket
Izaak Enschedeweg 36 B
2031 CR Haarlem.
Haarlem: 023-5407471
Amsterdam: 020-6007689