Home | Showroom | Aanbieding | Onze aanpak | Contact

PVC vloeren Haarlem, PVC vloeren Amsterdam en andere regio's

Opzoek naar PVC vloer in Haarlem, Amsterdam, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Santpoort, Haarlemmermeer, Hoofddorp, Bollenstreek, Amstelveen, Alkmaar of andere regio's? Kom naar onze showroom in Haarlem! Wij hebben het beste aanbod van PVC vloeren. Een deskundige advies, optimale service, uitgebreid aanbod, snelle levering, de beste prijs en de mooiste aanbieding.

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn de nieuwe trend in kunststof vloeren. Een mooie combinatie van het gevoel van hout en de voordelen van kunststof. Zijn geschikt voor elk interieur van klassiek tot modern, van landelijk tot trendy door veelzijdigheid aan kleuren en decors.
PVC vloeren hebben veel te bieden. Het zijn sterk, duurzaam, comfortabel, waterbestendig, slijtvast, geluiddempend, eenvoudig te reinigen, geschikt voor vloerverwarming, kunnen gelegd worden in projecten, woon- en slaapkamers, maar ook in keukens of badkamers.
PVC vloeren zijn te leveren in diverse natuurlijke en voelbaar houten of natuurstenen decors.

 pvc vloer

In onze PVC vloeren showroom in Haarlem kunt veel merken en mooie pvc vloeren beleven en bewonderen.

U bent van Harte welkom.

CBW erkend

We leveren PVC vloeren door heel Nederland:
PVC vloeren Haarlem, PVC vloeren Amsterdam, PVC vloeren Haarlemmermeer, PVC vloeren Hoofddorp, PVC vloeren Amstelveen,  PVC vloeren Zaandam, PVC vloeren Alkmaar, PVC vloeren Het Gooi en andere regio's.

pvc vloer haarlem

PVC vloeren Haarlem Showroom:
Izaak Enschedeweg 36 B
2031 CR Haarlem.
Haarlem: 023-5407471