Home | Showroom | Aanbieding | Onze aanpak | Contact

Onze Showroom

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom in Haarlem te bezoeken. Hier ziet u hoe wij de verschillende parket, houten vloeren, laminaat, PVC vloeren en traprenovatie presenteren.
Zo krijgt u een impressie van de sfeer die een vloer of traprenovatie aan uw interieur kan toevoegen. Ook de verschillende legmethodes worden hier gepresenteerd.
Voor uw bestaande houten vloer, parket en trap hebben we in onze showroom speciaal (Renovatie Zone) voorbeelden waar u kunt zien hoe uw vloer of uw trap eruit komt te zien na het renoveren, schuren, oliën, lakken, waxen of kleuren. Wij voorzien u graag van deskundig advies en stellen desgewenst een geheel vrijblijvende op maat gemaakte offerte voor u op.
In onze showroom nemen we graag alle tijd om uw vragen te beantwoorden en uw wensen in kaart te brengen. Vanzelfsprekend bent u buiten onze gebruikelijke openingstijden ook welkom. Bel of mail ons voor een afspraak.

Hieronder ziet u paar voorbeelden van onze parket en houten vloeren, voor het volledig assortiment zien we u graag bij onze showroom in Haarlem.

Showroom adres:
Izaak Enschedeweg 36 B
2031 CR Haarlem
Tel. 023-5407471
info@:almaasparket.nl

Onze showroom is geopend op Vrijdag en zaterdag.
Mocht u op een andere dag en tijdstip ons assortiment willen bekijken of een persoonlijk advies willen, dan kunt u met ons een afspraak maken.

Openingstijden showroom:


Vrijdag 12.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 12.00 tot 17.00 uur
Maandag t/m Donderdag op afspraak.

We zijn telefonisch
bereikbaar van:
Maandag t/m Zaterdag
van 9.00 tot 17.00 uur