Home | Showroom | Aanbieding | Onze aanpak | Contact

Het grootste assortiment Traprenovatie en Trapbekleding van Haarlem:

Traprenovatie of Trapbekleding is HOT! En het is niet meer weg te denken uit een stijlvol interieur.
Het wordt steeds vaker toegepast en terecht, want een fraaie Traprenovatie is geweldige manier om uw trap een nieuw leven in te blazen.
Vaak na het schilderen van de traptreden zult u merken dat de verf al snel weer slijt.
Bij tapijtbekleding weten we allemaal dat deze moeilijk is om schoon te maken, vandaar is traprenovatie is de mooiste en de beste oplossing.
Wij renoveren, bekleden uw trap met ons fraai traprenovatie systeem van Hout, PVC, Laminaat, HPL, Leer, PVC Woven (nieuw), Beton Cire (nieuw), Graniet of Betonlook overzettreden, die meer allure en waarde geeft aan uw huis.

Voel de frisse natuurlijkheid onder uw voeten en geef uw oude trap een nieuwe look! Almaas Traprenovatie biedt u wat u daarvoor nodig heeft.

traprenovatie Amsterdam

We bieden u de mogelijkheid om de kleur en het soortmateriaal van de trapoverzettreden ook op de vloer te laten realiseren.

Traprenovatie Haarlem, Traprenovatie Amsterdam en andere regio's

Bent u opzoek naar Traprenovatie of Trapbekleding in Haarlem, Amsterdam, Haarlemmermeer, Hoofddorp, Amstelveen, Leiden, Bollenstreek, Hilversum, Alkmaar of andere regio’s? Kom naar onze showroom in Haarlem, wij helpen u de juiste keuze te kunnen maken.

Uw voordelen met ons systeem:

  • Duurzame investering.
  • Beste prijs - kwaliteit verhouding.
  • Voordelig nieuwe trap, zonder breken of beschadiging.
  • Overzettreden leverbaar in Hout, Laminaat, PVC, PVC Woven, HPL, Leer, Beton Cire, Graniet en Betonlook.
  • Leverbaar in RAL kleuren, denk aan wit, zwart, grijs etc.
  • Persoonlijk en deskundig advies.
  • Geschikt voor elk model, oud, nieuw, open, dicht, hout, metaal en beton.
  • Geluiddempend, prachtig, schoon en hygiënisch.

Onze Collectie:

Hout Trapbekleding/Traprenovatie:
Hout geeft uw trap een natuurlijke en karakteristieke uitstraling. De houten trap overzettreden zijn leverbaar in allerlei afwerkingen. Onze collectie bestaat uit meer dan 40 kleuren, van licht tot donker. De houten bekleding is watervast en heel stabiel, het blijft vlak liggen. Ook is dit natuurproduct geluiddempend, wat versterkt wordt door de elastische kit.

Woven Trapbekleding/Traprenovatie:
Woven trapbekleding heeft iets extra’s. Het is een bijzonder hoogwaardige elastische kunststof met een geluiddempende werking. Het materiaal is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en blijft lang mooi. Daarnaast is het ook nog eens een oersterk materiaal, in de kern zijn namelijk glasvezel en nylon vervlochten.
“De duurzaamheid van PVC en de zachte uitstraling van tapijt maakt Woven tot een uniek product binnen onze collectie.”

    

Paint Wood Trapbekleding/Traprenovatie:
Paint Wood is een exclusieve lijn op basis van hout. De treden worden geborsteld, waardoor de natuurlijke uitstraling behouden blijft en de trap niet spekglad wordt. Het bijzondere van deze collectie is dat diverse kleurencombinaties mogelijk zijn. De hoogwaardige verf is beschikbaar in zes exclusieve kleuren (andere RAL-kleuren zijn op aanvraag). De trap wordt compleet dekkend gespoten en afgewerkt met kristallak. Dit geeft een prachtig strak effect, terwijl de houtnerven zichtbaar blijven. De lak is bijzonder hard en beschermt uw trap uitstekend.

Laminaat Trapbekleding/Traprenovatie:
Laminaat wordt veel toegepast bij het renoveren van een trap. Het kunststof materiaal is gemakkelijk op maat te maken en heeft een uiterlijk wat moeilijk te onderscheiden is van hout.

HPL/CPL Trapbekleding/Traprenovatie:
HPL/CPL is een combinatie van papierpulp en fenolhars, met een harde toplaag van melaminehars. Door onze nieuwe productietechnieken hebben wij de kwaliteit van het laminaat weten te verbeteren. Het is nu dikker, sterker en harder dan voorheen waardoor wij nu ook op onze laminaatcollectie de standaard garantie van 10 jaar kunnen geven.

PVC Trapbekleding/Traprenovatie:
PVC traprenovatie, net even iets anders, PVC trappen zijn trendy en mogen daarom ook niet ontbreken in onze collectie. We hebben een uitgebreid aanbod aan kleuren en patronen. Duizenden huishoudens kozen al voor een PVC traprenovatie.
PolyVinylChloride lijkt op vinyl, maar is krachtiger, zwaarder en duurzamer dan gewoon vinyl. Doordat dit materiaal veel druk aankan, is het erg gewild op de trappen.

Leer Trapbekleding/Traprenovatie:
Leer in het interieur is weer helemaal terug van weggeweest. En hoe! Inmiddels verovert leer het interieur ook weer in de grote items. Denk dan niet alleen aan een set eetkamerstoelen of een heel bankstel. Men durft nu gerust een hele trap in het leer te nemen. ‘Natuurlijk’ is het toverwoord.
prachtige en unieke dessins. Wij hebben 7 prachtige en unieke dessins speciaal voor u geselecteerd. De lederen trapbekleding is een prachtige, duurzame serie. Het resultaat is een iets zachtere en warme bekleding met een spectaculaire uitstraling. De panelen zijn afgewerkt met hot coating, waardoor dit product een professionele projectkwaliteit heeft. Lederen trapbekleding is makkelijk te onderhouden: even afstoffen en schoonmaken met een vochtige doek. Een sfeervol en indrukwekkend product.

   

  

Beton Cire Trapbekleding/Traprenovatie:
Beton geeft een uniek gevoel, een huiselijke sfeer en persoonlijkheid aan alle ruimtes. Niet verrassend dus dat beton niet meer weg te denken is uit een modern interieur. Van vloeren tot aanrechtbladen en van krukjes tot muren. Daarom mag ook een betontrap ook zeker niet ontbreken.
Beton collectie bestaat uit diverse moderne kleuren welke goed te combineren zijn met natuurlijke materialen. Doordat wij beton op ambachtelijke wijze op de treden aanbrengen is geen één trede hetzelfde, waardoor elke betontrap uniek in zijn soort is.

   

   

CBW erkend

Traprenovatie Haarlem 

Traprenovatie Amsterdam

traprenovatie hoofddorp

traprenovatie haarlem

Lamintaa traprenovatie Haarlem

eiken traprenovatie Haarlem

PVC traprenovatie Haarl;em

laminaat trap haarlem

pvc traprenovatie Amsterdam

eiken traprenovatie Haarlem

eiken trapbekleding Haarlem

Onze werk regio's:
Traprenovatie Haarlem
Traprenovatie Amsterdam
Traprenovatie Amstelveen
Traprenovatie Haarlemmermeer
Traprenovatie Hoofddorp
Traprenovatie Leiden
Traprenovatie Alkmaar
Traprenovatie 't Gooi
Traprenovatie Utrecht

Traprenovatie Haarlem showroom:
Izaak Enschedeweg 36 B
2031 CR Haarlem
Tel. 023-5407471