Dé Traprenovatie Expert in regio Haarlem en omstreken
Dé Traprenovatie Expert in regio Amsterdam en omstreken
Dé Traprenovatie Expert in regio Leiden en omstreken
Dé Traprenovatie Expert in Hoofddorp en omstreken
Dé Traprenovatie Expert in regio Alkmaar en omstreken
Dé Traprenovatie Expert in Amstelveen en omstreken
Dé Traprenovatie Expert in regio Haarlem en omstreken
Dé Traprenovatie Expert in Amstelveen en omstreken
Dé Traprenovatie Expert in regio Amstedam en omstreken

Laminaat HPL Traprenovatie


De Laminaat HPL overzettredentreden hebben een oersterke toplaag waarin een aluminium legering is verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de traptreden een aantal bijzonder krachtige eigenschappen hebben. Ze zijn stootvast, krasvast en slijtvast. En ook met de veiligheid zit het goed. HPL Laminaat-treden zijn brandvertragend. Bovendien zorgt de aluminium legering voor een antislip werking, waardoor u minder snel uitglijdt.

Totaal onderhoudsvrij Traprenovatie


Traprenovatie met Laminaat HPL overzettreden is volledig onderhoudsvrij. Schoonmaken doet u eenvoudig met een vochtig doekje. De traptreden zijn naadloos omdat ze volledig uit één stuk zijn gemaakt. Vuil en viezigheid krijgen daardoor geen kans om erin te trekken.

Laminaat HPL overzettreden zijn verkrijgbaar in meer dan 40 kleurvarianten. Het materiaal verkleurt niet. Standaard  10 jaar garantie op het materiaal én de installatie.

Wij bieden u in onze schowroom in Haarlem veel mogelijkheden om een traprenovatie te creëren die perfect bij uw woning, interieur en budget past.
Wij zorgen gegarandeerd voor het beste resultaat in traprenovatie! Dit doen wij tegen verrassend aantrekkelijke tarieven. Kortom: kom vrijblijvend loeren naar onze traprenovatie modellen. U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem.

Laminaat traprenovatie voorbeeldenFoto's / HPL Laminaat traprenovatie voor en na

Foto's / Traprenovatie 4


Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?