Saffier laminaat

De decors van Saffier laminaat vloeren zijn geïnspireerd op de natuur. Het assortiment bestaat uit subtiele houtstructuren die toepasbaar zijn in ieder interieur. U vindt ongetwijfeld een Saffier laminaat vloer waar u lang plezier van zult hebben. Want een neutrale, houtgetrouwe vloer gaat nooit vervelen.

Deze vloeren hebben een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding en een eenvoudig kliksysteem, waardoor het opknappen van een woning of winkelruimte een stuk aangenamer wordt! Saffier laminaat vloeren zijn bewezen kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.
De laminaatcollectie van Saffier is onderverdeeld in drie collecties, zo is er de Sonate collectie die gebruik maakt van de meest moderne digitale druktechnieken om zo een uniek beeld van een echt houten vloer te geven. Dan zijn er de lange panelen uit de Grande Avenida collectie en uiteraard de al jarenlang populaire brede panelen in de Saffier Estrada collectie met 16 sterke designs.

Wij bieden u gegarandeerd Saffier laminaatvloer voor de scherpste prijzen en de beste kwaliteit met optimale garantie!

Laminaat Saffier Avenida kost adviesprijs € 17.95 NU is € 15.95!
Openingstijden:
Onze showroom is geopend Onze showroom is geopend op Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om je te voorzien van persoonlijk advies. Zo kunt u rustig en veilig een vloer of traptreden uitzoeken op een mom

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?