Uw Planken/Multiplank/Duoplank vloeren Haarlem, Amsterdam en andere regio's

Multiplank/duoplank is opgebouwd uit een 3 tot 6 mm hardhouten het meeste (eiken hout) toplaag verlijmd op watervast multiplex plaat. Hierdoor is een uitermate stabiele en duurzame vloer verkregen met dezelfde levensduur als een massieve plankenvloer. Multiplank (duoplank) kan op elke vlakke ondervloer zowel zwevend als vastgelijmd gelegd worden. U kunt kiezen voor onbehandeld of al in de fabriek kant en klaar vloer afgewerkt met olie, wax, kleur olie of lak. Daarbij kan er ook nog gekozen worden voor tal van bewerkingen zoals bijv. geborsteld, gerookt, gestoomd, verouderd, getrommeld, white wash of grey wash. Door alle deze mogelijkheden is het voor iedereen mogelijk om een mooie en exclusieve vloer te creëren.
Onze multiplank houten vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

Opzoek naar Multiplank, Duoplank of Systeemvloer in de regio Haarlem, Amsterdam Utrecht, Amersfoort, Alkmaar, Hilversum, Leiden, Den Haag, Rotterdam of andere regio's? Kom naar Almaas Parket in Haarlem! Wij hebben het beste aanbod van multiplank en duoplank. Een deskundige advies, optimale service, uitgebreid aanbod, snelle levering en de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij bieden u in onze schowroom in Haarlem veel mogelijkheden om parket of houten vloer te creëren die perfect bij uw huis, interieur en budget past.
Wij zorgen gegarandeerd voor het beste resultaat! Dit doen wij tegen verrassend aantrekkelijke tarieven. Kortom: kom vrijblijvend loeren naar onze vloeren. U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem.

Wij zijn werkzaam in Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Santpoort, Velsen, IJmuiden, Zandvoort en Haarlemmermeer.

Planken/Multiplank/Duoplank vloeren voorbeelden


houten vloer haarlem

houten vloer amsterdam

Multiplank  houten vloeren

houten vloeren haarlem

parket vloer haarlem

vloeren haarlem

vloeren amsterdam

eiken vloer haarlem


Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?