Eiken rustiek houten vloer uit Haarlem

Parket en houten vloer repareren en herstellen


Het overkomt helaas ons allemaal wel eens dat het parket of de houten vloer schade oploopt.
Een veel voorkomende oorzaken van schade aan een parketvloer of houten vloer Zijn:

- Waterschade, bijvoorbeeld door het lekken van een afvoer, van de afwasmachine of een vaatwasser, een verstopte dakgoot of de schuifpui open gelaten. Als gevolg van deze schade is uw vloer bol gaan staan of vertoont dusdanige vochtplekken dat de schade alleen maar kan worden hersteld door een deel van uw parketvloer te verwijderen en te vervangen door nieuw hout, van hetzelfde soort en maat.
- Hoge en scherpen schoenenhakken waardoor veel deuken en putjes ontstaan in de vloer. 
- Spetterende open haard waardoor verbrandende plekken ontstaan.

Door onze jarenlang ervaring van het repareren en herstellen van parket en houten vloeren is na oplevering van uw vloer niet meer te zien waar de reparatie heeft plaatsgevonden.
We Zijn erkend bedrijf om een schade aan uw parket of houten vloer te herstelen.

Parket en houten vloer aanhelen:


U wilt de keuken verplaatsen, een wandje of kast wegslopen, de open haard weghalen of een aanbouwen maken, verbouwingen leiden regelmatig tot een noodzakelijke aanheling van de vloer.
Het mooiste is dat de bestaande parketvloer doorloopt naar het nieuwe gedeelte, zonder dat zichtbaar is waar het nieuwe gedeelte ligt.

Door onze jarenlange ervaring van het aanhelen van parket of houten vloer kunnen we uw vloer onzichtbaar aanhelen zodat u een naadloze overgang krijgt naar het nieuw aangebouwde gedeelte of de te repareren gedeelte.

Wij bieden u in onze schowroom in Haarlem veel mogelijkheden om een uitsralling van uw parket of houten vloer te creëren die perfect bij uw woning, interieur en budget past.
Wij zorgen gegarandeerd voor het beste resultaat in het schuren van uw parket of houten vloer! Dit doen wij tegen verrassend aantrekkelijke tarieven. Kortom: kom vrijblijvend loeren naar onze vloeren. U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem.

Parket & houten vloer repratie en aanhelen voorbeeldenparket repareren 

 parket reparatie haarlem
  
houten vloere reparatie haarlem


Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?