Uw Hongaarse punt parket specialist in Haarlem, Amsterdam en andere regio's

Een hongaarse punt is net als visgraat vloer een ambachtelijk patroonvloer. Een hongaarse punt wordt gelegd onder een hoek van 45 of 60 graden. Deze vloer wordt op ambachtelijke wijze gelegd. Dat wil zeggen; verlijmd en vernageld op een ondervloer van spaanplaat of eiken mozaiek. Een hongaarse punt vloer is zowel verouderd als traditioneel leverbaar. Naar wens kan de vloer worden gelakt of geolied in diverse kleuren. De bewerkingen en kwaliteiten in combinatie met het wel of niet roken, zorgt ervoor dat de mogelijkheden bijna eindeloos zijn.

Hongaarse punt parket van Almaas parket in Haarlem is kiezen voor topkwaliteit, vakmanschap, zekerheid, maar bovenal sfeer!

Hongaarse punt parket is uitstekend te leggen op vloeren met vloerverwarming. Wel is heel erg belangrijk om dit uitsluitend uit te laten voeren door parketspecialisten met een goede vaktechnische kennis. Almaas parket bezit deze vaktechnische kennis en voert dit dan ook onder volledige garantie uit.

Reuzen Hongaarse punt parketParket met een afmeting van 14 x 70 cm! of zelfs nog groter formaat! is een grove uiting van een klassiek patroon. Door het grote formaat overheerst een bepaalde rust in een dergelijke vloer. De klasse van het patroon in combinatie met het rustieke van het formaat maken het tot een werkelijk prachtig stuk visgraatparket.

‘Een Hongaarse Punt vloer is een tijdloze verrijking voor je leefomgeving’

Wij zorgen gegarandeerd voor het beste resultaa in Hongaarse punt parkett! Dit doen wij tegen verrassend aantrekkelijke tarieven. Kortom: kom vrijblijvend loeren naar onze vloeren. U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem.


Hongaarse punt parket voorbeelden

Hongaarse punt parketHongaarse punt parketHongaarse punt parketHongaarse punt parketHongaarse punt parketHongaarse punt parketHongaarse punt parketHongaarse punt parketHongaarse punt parket


Openingstijden:
Onze showroom is geopend Onze showroom is geopend op Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om je te voorzien van persoonlijk advies. Zo kunt u rustig en veilig een vloer of traptreden uitzoeken op een mom

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?