Visgraat parketvloer uit Haarlem

Uw Visgraat parket specialist in Haarlem, Amsterdam en andere regio's

Visgraat parket van Almaas parket is kiezen voor topkwaliteit, vakmanschap, zekerheid, maar bovenal sfeer, visgraat parket krijgt bij ons een heel persoonlijke en authentieke uitstraling, door diverse technieken op eiken hout toe te passen, kunnen we op ambachtelijke wijze deze vloer bewerken tot een prachtig en exclusieve parketvloer. Visgraat parket is een ambachtelijk en zeer specialistisch vloer dat alleen door vakmensen wordt uitgevoerd. Visgraat parket is leverbaar in vele houtsoorten vooral eiken hout, afmetingen en kan op vele manieren worden behandeld. 

Elke visgraat vloer kan naar uw wens bewerkt worden met naturel olie, lak, wax , white wash of een van de vele kleuren om de contrasten te accentueren.
Almaas Parket biedt u veel mogelijkheden om visgraatvloer te creëren die perfect bij uw huis, interieur en budget past.

Visgraat op vloerverwarming


Visgraat parket is uitstekend te leggen op vloeren met vloerverwarming. Wel is heel erg belangrijk om dit uitsluitend uit te laten voeren door parketspecialisten met een goede vaktechnische kennis. Almaas parket bezit deze vaktechnische kennis en voert dit dan ook onder volledige garantie uit.

Reuzen visgraat parket

Parket met een afmeting van 14 x 70 cm! of zelfs nog groter formaat! is een grove uiting van een klassiek patroon. Door het grote formaat overheerst een bepaalde rust in een dergelijke vloer. De klasse van het patroon in combinatie met het rustieke van het formaat maken het tot een werkelijk prachtig stuk visgraat parket.

Almaas visgraat parket is werkzaam in Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Santpoort, Velsen, IJmuiden, Haarlemmermeer, Bollenstreek, 't Gooi, Leiden, Alkmaar en in andere regio’s

Wij zorgen gegarandeerd voor het beste resultaat in visgraat parket! Dit doen wij tegen verrassend aantrekkelijke tarieven. Kortom: kom vrijblijvend loeren naar onze vloeren. U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem.
Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?