Planken Houten Vloeren uit Haarlem
Eiken rustiek houten vloer uit Haarlem
Eiken select houten vloer uit Haarlem
Hongaarse Punt vloer uit Haarlem
Visgraat parket vloeren uit Haarlem
Visgraat parket uit Haarlem
Eiken houten vloer uit Haarlem
Hongaarse punt parket uit Haarlem
Visgraat parket uit Haarlem
Eiken rustiek naturel houten vloer

Almaas Parket garnatie


Een goed gevoel voor jaren lang


Kiest u voor Almaas Parket, dan kiest u voor zekerheid. De zekerheid van een eerlijk en betrouwbaar advies en dat u een kwaliteitswerk krijgt die geheel is afgestemd op uw wensen. Maar ook de zekerheid dat u na uw aankoop tot in lengte van jaren een beroep op ons kunt doen. Want onze persoonlijke service gaat nog een stukje verder.

Uw Garantie


Kopen bij Almaas parket winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Omdat we bij CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, kwalitiet, levertijd, vervoer en garantie.

CBW- erkende winkels bieden meer zekerheid


CWB erkende winkels hanteren een erkenningsregeling met verschillende garanties. Op het gebied van veilig (aan)betalen bijvoorbeeld. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillen commissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Uw rechtsbescherming is dus optimaal.

Uw voordelen bij ons:


1.Veilig aanbetalen
2.Extra garantie
3.Onpartijdige klachtafhandeling
Dat zijn dé drie redenen om altijd bij CBW erkende winkel te kopen. Samen met de consumentenbond hebben we algemene voorwaarden opgesteld die de consument extra goed beschermen. Zoals regels over de aanbetaling, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Onze CBW algemene voorwaarden

cbw erkend winkelOpeningstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?