Profiteer nú van onze winteractie en maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Ontdek de vele voordelen van PVC vloeren in Haarlem


Heeft u er al eens aan gedacht om PVC vloeren in Haarlem te bekijken? Almaas Parket en PVC vloeren is gevestigd in Haarlem aan de Izaak Enschedeweg 36 B en biedt een breed aanbod van pvc vloeren in de showroom. Iedere vloer is geluiddempend, slijtvast, waterbestendig, duurzaam, sterk, comfortabel en eenvoudig te reinigen. Daarnaast geniet u van een luxe uitstraling die u van een eiken vloer gewend bent en de vloer kan in verschillende patronen gelegd worden

Geschikt voor verschillende interieurstijlen
Of u nu een modern, klassiek, industrieel of tijdloos interieur hebt, een PVC vloer is in alle gevallen de perfecte basis. De PVC vloeren lenen zich uitstekend voor iedere ruimte in huis en zijn ook geschikt voor vloerverwarming.
Voor ieder budget een passende PVC vloer
De PVC vloeren uit het assortiment van Almaas Parket zijn scherp geprijsd, zodat er voor ieder budget een voorstel op maat gemaakt kan worden. Bent u benieuwd geraakt naar het assortiment? Of welke mogelijkheden er voor uw interieur zijn? Plan een afspraak in met een van de medewerkers en laat u vrijblijvend informeren.

Almaas PVC vloeren is werkzaam in Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Santpoort, Velsen, IJmuiden, Zandvoort en Haarlemmermeer

Voor meer informatie kunt ook kijken op onze pvc vloeren website www.pvcvloerenplus.nl

PVC vloeren hebben meerdere voordelen:

* Hoge slijtvastheid.
* Zeer duurzaam.
* Volledig recyclebaar.
* Prachtige uitstraling.
* Ruime keuze in kleuren en motieven.
* Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.
* Zeer geschikt i.c.m. vloerverwarming.


PVC vloer haarlem


visgraat pvc vloer haarlem


Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?