Planken Houten Vloeren uit Haarlem
Eiken rustiek houten vloer uit Haarlem
Eiken select houten vloer uit Haarlem
Hongaarse Punt vloer uit Haarlem
Visgraat parket vloeren uit Haarlem
Visgraat parket uit Haarlem
Eiken houten vloer uit Haarlem
Hongaarse punt parket uit Haarlem
Visgraat parket uit Haarlem
Eiken rustiek naturel houten vloer

White wash parket en houten vloer

Whitewash is een geweldige techniek om parket of houten vloeren een mooie uitstraling te geven.
De kleur van het hout bepaalt bijvoorbeeld mede het eindresultaat. White wash is een half transparante, witachtig afwerking en de kleur van de ondergrond blijft altijd doorschijnen. Een donkere, of roodachtige houtsoort zal dus een heel ander effect geven dan een lichtgekleurde houtsoort.

Wij kunnen uw eiken, grenen of andere soort houten vloer met white wash behandelen waardoor hij een nieuwe en mooie uitsraling krijgt.

Wij bieden u in onze schowroom in Haarlem veel mogelijkheden om een white wash behandeling te creëren die perfect bij uw woning, interieur en budget past.
Wij zorgen gegarandeerd voor het beste resultaat in white wash! Dit doen wij tegen verrassend aantrekkelijke tarieven. Kortom: kom vrijblijvend loeren naar onze vloeren. U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem.

Almaas vloeren egaliseren is werkzaam in Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Santpoort, Haarlemmermeer, Bollenstreek, 't Gooi, Leiden, Alkmaar en ook in andere regio’s.

White wash voorbeelden


 white wash parket

white wash houten vloer

Grenen vloer white wash

white wash eiken vloer


Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?