Visgraat parketvloer uit Haarlem

Parket en Houten vloeren specialist in Haarlem, Amsterdam en andere regio's

Actie: We Hebben RESTPARTIJEN HOUTEN VLOEREN tot 50% korting!


Parket & Houten vloeren:

Almaas parket biedt u een zeer breed assortiment in parket en houten vloeren in talloze combinatiemogelijkheden die er zijn, denk aan multiplank houten vloeren, lamelparket, visgraat parket, Hongaarse punt, blokmotief, verouderde houten vloeren en nog meer...
We leveren verschillende houtsoorten en vloerentype, waaronder een breed assortiment van eiken en exoten houten vloeren. Voor liefhebbers van een ‘doorleefde’ vloer hebben wij verouderd eiken parket of verouderd eiken houten vloer.
Elke houtsoort kan op haar beurt naar uw wens bewerkt worden met olie, lak, wax, white wash of een van de vele kleuren om de contrasten te accentueren.

Almaas parket is werkzaam in Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Santpoort, Velsen, IJmuiden, Zandvoort, Haarlemmermeer, Bollenstreek en ook in andere regio’s.

Wij bieden u in onze showroom in Haarlem veel mogelijkheden om een vloer te creëren die perfect bij uw woning, interieur en budget past.
Wij zorgen gegarandeerd voor het beste resultaat! Dit doen wij tegen verrassend aantrekkelijke tarieven. Kortom: kom vrijblijvend loeren naar onze vloeren. U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem.

Parket en houtenvloeren voorbeelden


parket haarlem


parket amsterdam

visgraat vloer haarlem

houten vloer haarlem

hout vloeren amsterdam
   
Houten vloeren haarlem


Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?