laminaat haarlem
Laminaat visgraat

Laminaat specialist in Haarlem, Amsterdam en andere regio's

Betreed de inspirerende wereld van laminaatvloeren, laminaat in alle kleuren en vormen, in steenlook (laminaat tegel) of prachtige echte hout-look.
Wij hebben in onze assortiment laminaatvloeren, die overtuigen met trendy designs, merkkwaliteit en scherpe prijs.
Een mooie laminaatvloer legt de basis voor een mooi thuis. Wat als mooi wordt ervaren is voor elke persoon verschillend, daarom bieden wij u een veelzijdig assortiment van laminaatvloeren.

Almaas Laminaat is werkzaam in Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Santpoort, Zandvoort, Haarlemmermeer, Bollenstreek, 't Gooi, Leiden, Alkmaar en ook in andere regio’s


Wij bieden u in onze schowroom in Haarlem veel mogelijkheden om een Laminaatvloer te creëren die perfect bij uw woning, interieur en budget past.
Wij zorgen gegarandeerd voor het beste Laminaat vloer resultaat! Dit doen wij tegen verrassend aantrekkelijke tarieven. Kortom: kom vrijblijvend loeren naar onze vloeren. U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem.

Laminaat voorbeelden

LaminaatLaminaatLaminaatLaminaatLaminaat


Openingstijden:
Onze showroom is geopend op Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?