Uw Rafwood specialist in Haarlem, Amsterdam en andere regio's

Een Raftwood houten vloer is een nieuw concept waarbij de toplaag van de Raftwood Eiken duoplank bestaat uit delen van oude spoorbielzen welke op authentieke wijze wordt geproduceerd. Omdat de spoorbielzen hebben een zeer ruige en robuuste uitstraling, heeft u met een Raftwood parketvloer zeker wat bijzonders in huis! Met een grote diversiteit aan kleuren is er voor elk interieur een passende oplossing.
Een Raftwood vloer is de perfecte keuze wanneer u op zoek bent naar een ruige, robuuste Eiken vloer van hoogwaardige kwaliteit.

De voordelen van Raftwood houten vloeren:
• Een Raftwood Parketvloer heeft een ruige en robuuste uitstraling.
• Raftwood bestaat uit een Beuken multiplex onderlaag en eiken toplaag, wat zorgt voor weinig werking en een hoge stabiliteit waardoor is de Rafwood geschikt is voor vloerverwarming.
• Met een Raftwood parketvloer heeft u een houten vloer met verhaal en een geweldige historie.

Wij bieden u in onze schowroom in Haarlem veel mogelijkheden om een robuuste, stoere en ruige parket of houten vloer te creëren die perfect bij uw woning en interieur past.
Wij zorgen gegarandeerd voor het beste resultaat! Dit doen wij tegen verrassend aantrekkelijke tarieven. Kortom: kom vrijblijvend loeren naar onze vloeren. U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem.

Wij zijn werkzaam in Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Santpoort, Velsen, IJmuiden, Zandvoort en Haarlemmermeer.

Rafwood houten vloeren voorbeelden


Rafwood haarlem

Rafwood vloer

Rafwood parket

Rafwood amsterdam


Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?