Uw Rafwood houten vloeren specialist in Haarlem, Amsterdam en andere regio's

Een Raftwood houten vloer is een nieuw concept waarbij de toplaag van de Raftwood Eiken duoplank bestaat uit delen van oude spoorbielzen. Omdat de spoorbielzen hebben een zeer ruige en robuuste uitstraling heeft u met een Raftwood parketvloer zeker wat bijzonders in huis! Met een grote diversiteit aan kleuren is er voor elk interieur een passende oplossing.
Een Raftwood vloer is de perfecte keuze wanneer u op zoek bent naar een ruige, robuuste Eiken vloer van hoogwaardige kwaliteit

De voordelen van Raftwood houten vloeren:
• Een Raftwood Parketvloer heeft een ruige en robuuste uitstraling waarbij ook grote noesten niet worden weggelaten
• Raftwood bestaat uit een Beuken multiplex onderlaag en een 4mm toplaag, wat zorgt voor weinig werking en een hoge stabiliteit waardoor is de Rafwood geschikt is voor vloerverwarming.
• Met een Raftwood parketvloer heeft u een houten vloer met verhaal en een geweldige historie.

Wij bieden u in onze schowroom in Haarlem veel mogelijkheden om een robuuste, stoere en ruige parket of houten vloer te creëren die perfect bij uw huis, interieur en budget past.
Wij zorgen gegarandeerd voor het beste resultaat! Dit doen wij tegen verrassend aantrekkelijke tarieven. Kortom: kom vrijblijvend loeren naar onze vloeren. U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem.


Rafwood houten vloeren voorbeelden


Rafwood haarlem

Rafwood vloer

Rafwood parket

Rafwood amsterdam


Openingstijden:
Onze showroom is geopend Onze showroom is geopend op Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om je te voorzien van persoonlijk advies. Zo kunt u rustig en veilig een vloer of traptreden uitzoeken op een mom

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?