Uw PVC vloeren specialist in Haarlem, Amsterdam en andere regio's

Opzoek naar PVC vloer in Haarlem, Amsterdam, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Santpoort, Haarlemmermeer, Hoofddorp, Bollenstreek, Amstelveen, Alkmaar of andere regio's? Kom naar onze showroom in Haarlem! Wij hebben het beste aanbod van PVC vloeren. Een deskundige advies, optimale service, uitgebreid aanbod, snelle levering, de beste prijs en de mooiste aanbieding.

PVC Vloeren


PVC vloeren zijn de nieuwe trend in kunststof vloeren. Een mooie combinatie van het gevoel van hout en de voordelen van kunststof. Zijn geschikt voor elk interieur van klassiek tot modern, van landelijk tot trendy door veelzijdigheid aan kleuren en decors.
PVC vloeren hebben veel te bieden. Het zijn sterk, duurzaam, comfortabel, waterbestendig, slijtvast, geluiddempend, eenvoudig te reinigen, geschikt voor vloerverwarming, kunnen gelegd worden in projecten, woon- en slaapkamers, maar ook in keukens of badkamers en zijn te leveren in diverse natuurlijke en voelbaar houten of natuurstenen decors.

Almaas PVC vloeren is werkzaam in Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Santpoort, Zandvoort, Haarlemmermeer, Bollenstreek, 't Gooi, Leiden, Alkmaar en ook in andere regio’s


Wij bieden u in onze showroom in Haarlem veel mogelijkheden om een PVC vloer te creëren die perfect bij uw woning, interieur en budget past.
Wij zorgen gegarandeerd voor het beste PVC vloer resultaat! Dit doen wij tegen verrassend aantrekkelijke tarieven. Kortom: kom vrijblijvend loeren naar onze vloeren. U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem.

PVC vloeren voorbeeldenPVC vloer haarlem


visgraat pvc vloer haarlem

Openingstijden:
Onze showroom is geopend op Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?