Aspecta PVC vloeren:

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat vanaf heden Almaas Parket distribiteur is geworden voor Aspecta Flooring in Nederland. Deze Amerikaanse specialist van LVT beschikt over een zeer ruime ervaring op dit gebied en brengt een uitgebreide range aan producten van uitzonderlijke kwaliteit. Met name de nieuwste producten Elemental by Aspecta (Isocore) is hier een goed voorbeeld van.

Aspecta pvc vloeren zijn leverbaar in planken en in visgraat.
Foto's / Aspecta LVT

Voor dit multilayer LVT haalt Aspecta zijn inspiratie uit de natuurlijke schoonheid van hout. Naast de houtlook wordt de Aspecta Elemental Isocore tot leven gebracht met een realistische in-register embossing. Deze click pvcvloer heeft daardoor alle elementen in zich die sfeer en uitstraling in je huis ten goede zullen komen. De 0,55 millimeter dikke slijtlaag zorgt er daarbij voor dat je jarenlang onbezorgd kunt genieten van dit pvc.

De 8 millimeter dikke Aspecta Elemental Isocore pvc vloer is opgebouwd met een 2 millimeter dikke pvc / LVT toplaag, een 4 millimeter dikke vormstabiele Isocore tussenlaag met klikverbinding en een 2 millimeter dikke aangehechte polyethyleen ondervloer.

Aspecta isocore collectie:


Openingstijden:
Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur.
We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag vanaf 9.00 tot 17.00 uur.
U bent van harte welkom ook buiten onze gebruikelijke openingstijden. Bel of mail ons voor een afspraak

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?