Visgraat PVC vloer
Visgraat PVC vloeren uit Haarlem
PVC vloeren uit Haarlem
PVC vloeren uit Haarlem
PVC vloeren uit Haarlem
Visgraat PVC vloer
Beautifloor Laghi collectie
De Laghi collectie, bestaande uit zes fraaie vloeren. Ten opzichte van andere vloeren zijn deze extra breed, maar liefst 30,5 cm. In combinatie met de diepe structuur en de houtdessins heeft u een prachtige vloer.

Wij bieden u Beautifloor PVC vloer voor scherpe prijs met optimale garantie!

Beautifloor Citta collectie:
De Beautifloor Citta collectie bestaat uit 4 decoren, allen voorzien van een kleine V-groef, zodat een ruimtelijk plankeffect ontstaat. De extra dikke vinyl toplaag in een houtdessin is voorzien van een synchroonlopende structuur, waardoor de vloer bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. De planken hebben een breedte van 23 cm. Deze vloeren hebben tevens een geluiddempende werking van maar liefst 16 Decibel (dB).

Beautifloor Regione collectie
Beautifloor Regione clic PVC is een 23 centimeter brede pvcvloer met een kern van hoogwaardig HDF. De 0,55 millimeter dikke PU toplaag zorgt ervoor dat het Beautifloor Regione clic PVC een zeer slijtvaste vloer is. De synchroonstructuur in de toplaag geeft het Beautifloor Regione clic PVC zoveel extra's dat deze vloer niet van echt hout te onderscheiden is. Kortom: met een Beautifloor Regione clic PVC vloer haalt u kwaliteit en luxe in huis!

Voor meer informatie kunt ook kijken op onze pvc vloeren website www.pvcvloerenplus.nl

Wij zijn werkzaam in Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Santpoort, Velsen, IJmuiden, Zandvoort en Haarlemmermeer.


Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?