Beautifloor Laghi collectie

De Laghi collectie, bestaande uit zes fraaie vloeren. Ten opzichte van andere vloeren zijn deze extra breed, maar liefst 30,5 cm. In combinatie met de diepe structuur en de houtdessins heeft u een prachtige vloer.

Wij bieden u Beautifloor PVC vloer voor scherpe prijs met optimale garantie!

PVC vloeren Beautifloor Laghi kost adviesprijs € 38.95 NU is €35.95!

Beautifloor Montagne collectie:

De Beautifloor Montagne collectie bestaat uit maar liefst tien decoren, allen voorzien van een kleine V-groef, zodat een ruimtelijk plankeffect ontstaat. De extra dikke vinyl toplaag in een houtdessin is voorzien van een synchroonlopende structuur, waardoor de vloer bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. De planken hebben een breedte van 23 cm. Deze vloeren hebben tevens een geluiddempende werking van maar liefst 16 Decibel (dB).

PVC vloeren Beautifloor Montagne kost adviesprijs € 49.95 NU is € 45.95!

Beautifloor Regione collectie

Beautifloor Regione clic PVC is een 23 centimeter brede pvcvloer met een kern van hoogwaardig HDF. De 0,55 millimeter dikke PU toplaag zorgt ervoor dat het Beautifloor Regione clic PVC een zeer slijtvaste vloer is. De synchroonstructuur in de toplaag geeft het Beautifloor Regione clic PVC zoveel extra's dat deze vloer niet van echt hout te onderscheiden is. Kortom: met een Beautifloor Regione clic PVC vloer haalt u kwaliteit en luxe in huis!

PVC vloeren Beautifloor Regione kost adviesprijs € 46.95 NU is € 41.95!

PVC vloeren Beautifloor Citta kost adviesprijs € 49.95 NU is € 45.95!


Openingstijden:
Onze showroom is geopend Onze showroom is geopend op Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om je te voorzien van persoonlijk advies. Zo kunt u rustig en veilig een vloer of traptreden uitzoeken op een mom

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?