Visgraat PVC vloer
Visgraat PVC vloeren uit Haarlem
PVC vloeren uit Haarlem
PVC vloeren uit Haarlem
PVC vloeren uit Haarlem
Visgraat PVC vloer

Elemental by Aspect PVC vloeren

De ideale combinatie van keuze en kwaliteit. Dat is Elemental by Aspecta. Deze hoogwaardige PVC vloeren omvat een fijne selectie van functionele en stijlvolle vloeren in hout en steendessins. Waar de Elemental by Aspecta collectie om bekend staat, is zijn krachtige toplaag. Alle vloeren binnen dit assortiment hebben een keramisch gecoate slijtlaag van 0,55 mm.

 De Aspecta pvc vloeren zijn geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van houten en natuursteen. U kunt  Kiezen uit een inspirerende selectie trendkleuren – van rijke, warme bruine tinten tot koelere grijstinten. Gevoelige details in de houtnerf worden tot leven gebracht door zijn natuurlijke en realistische reliëf.

Elemental by Aspecta biedt een breed assortiment aan stijlvolle en functionele vloeren. De collectie bestaat uit een Dryback (plakken), gecombineerd met een Multilayer (Klikken) assortiment, van modern tot klassiek plank- en tegeldesign in Visgraat, Hongaarse punt en Planken.


Wij zijn werkzaam in Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Santpoort, Velsen, IJmuiden, Zandvoort en Haarlemmermeer.

Voor meer informatie kunt ook kijken op onze pvc vloeren website www.pvcvloerenplus.nl


Elemental Aspecta PVC


Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?