Visgraat PVC vloeren uit Haarlem
PVC vloeren uit Haarlem
PVC vloeren uit Haarlem
PVC vloeren uit Haarlem

Linoleum / Marmoleum vloeren:Een natuurlijke winnaar!
Maak kennis met Marmoleum, de eerste CO2-neutraal geproduceerde (cradle-to-gate) vloer ter wereld. Forbo's linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en behoort daardoor tot de meest milieuvriendelijke vloeren van de wereld.

Forbo’s Marmoleum brengt u daarbij een fascinerende wereld van kleuren, dessins en daarmee ongekende mogelijkheden. Ons doel is een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische vloer, geïnspireerd door de natuur.

Almaas Vinyl vloeren is werkzaam in Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Santpoort, Velsen, IJmuiden, Zandvoort en Haarlemmermeer.

Wij bieden u in onze showroom in Haarlem veel mogelijkheden om een Vinyl vloer te creëren die perfect bij uw woning, interieur en budget past.
Wij zorgen gegarandeerd voor het beste vinyl vloer resultaat! Dit doen wij tegen verrassend aantrekkelijke tarieven. Kortom: kom vrijblijvend loeren naar onze vloeren.
U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem.

Voor meer informatie kunt ook kijken op onze Vinyl vloeren website www.pvcvloerenplus.nl


Linoleum / MarmoleumLinoleum / MarmoleumLinoleum / MarmoleumLinoleum / MarmoleumLinoleum / Marmoleum


Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?