Visgraat PVC vloer
Visgraat PVC vloeren uit Haarlem
PVC vloeren uit Haarlem
PVC vloeren uit Haarlem
PVC vloeren uit Haarlem
Visgraat PVC vloer

Gerflor pvc vloeren


Gerflor is een erkend specialist en wereldleider in veerkrachtige vloeroplossingen.
The Gerflor group creeert, vervaardigd en vermarkt innovatieve, ontwerp geleide en milieu verantwoordelijke oplossingen voor vloeren en bijbehorende interieurafwerkingen. Als leidend vinyl vloeren fabrikant zijn ze inmiddels actief in meer dan 100 landen en blijft Gerflor zich voortdurend ontwikkelen in nieuwe markten.

MILIEUVERWANTWOORDE OPLOSSINGEN
Gerflor is er trots op een milieuverantwoordelijke vloeren fabrikant te zijn. Alle Gerflor productielocaties zijn ISO14001 gecertificeerd. Gerflor stelt de hoogste normen op het gebied van het kwaliteit van het milieu. Gerflor gebruikt gerecycled materiaal in producten in al haar product categorieën. Daarnaast zijn Gerflor vloeren eenvoudig in onderhoud gedurende de gehele levensduur en voldoen ze aan vele internationaal geaccrediteerde Green Building Schemes.


Wij zijn werkzaam in Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Santpoort, Velsen, IJmuiden, Zandvoort en Haarlemmermeer.

Voor meer informatie kunt ook kijken op onze pvc vloeren website www.pvcvloerenplus.nl

Gerflor


Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?