Gerflor pvc vloeren


Gerflor is een erkend specialist en wereldleider in veerkrachtige vloeroplossingen.
The Gerflor group creeert, vervaardigd en vermarkt innovatieve, ontwerp geleide en milieu verantwoordelijke oplossingen voor vloeren en bijbehorende interieurafwerkingen. Als leidend vinyl vloeren fabrikant zijn ze inmiddels actief in meer dan 100 landen en blijft Gerflor zich voortdurend ontwikkelen in nieuwe markten.

MILIEUVERWANTWOORDE OPLOSSINGEN
Gerflor is er trots op een milieuverantwoordelijke vloeren fabrikant te zijn. Alle Gerflor productielocaties zijn ISO14001 gecertificeerd. Gerflor stelt de hoogste normen op het gebied van het kwaliteit van het milieu. Gerflor gebruikt gerecycled materiaal in producten in al haar product categorieën. Daarnaast zijn Gerflor vloeren eenvoudig in onderhoud gedurende de gehele levensduur en voldoen ze aan vele internationaal geaccrediteerde Green Building Schemes.


Gerflor


Openingstijden:
Onze showroom is geopend Onze showroom is geopend op Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om je te voorzien van persoonlijk advies. Zo kunt u rustig en veilig een vloer of traptreden uitzoeken op een mom

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?