Planken Houten Vloeren
Eiken rustiek houten vloer
Eiken select houten vloer
Hongaarse Punt vloer
Visgraat parket
Visgraat parket
Eiken houten vloer
Hongaarse punt parket
Visgraat parket
Eiken rustiek naturel houten vloer

De basis voor een mooi thuis met een laminaat in Haarlem


Een laminaat in Haarlem is de perfecte basis voor een mooi thuis. Via Almaas Parket kiest u uit verschillende trendy designs voor een scherpe prijs. Het is daarom ook helemaal niet zo vreemd dat veel mensen u al voor zijn gegaan. Ga voor een vloer in een houtlook of kies voor een design in steenlook. Wat het beste laminaat is, hang volledig van uw persoonlijke wensen af.

Doe de nodige dosis inspiratie online op

In de showroom in Haarlem ziet u direct de tientallen mogelijkheden die er voor uw interieur zijn. Bent u op dit moment niet in de gelegenheid om een bezoek aan de winkel te brengen? Doe de nodige dosis inspiratie online op en ontdek de mogelijkheden die er voor uw woning of appartement zijn. Heeft u uw ideale kleur laminaat online gevonden? Laat dit weten als u een bezoek brengt aan de showroom, waar het personeel graag uw ideale vloer mee uitzoekt.

Kom op vrijdag en zaterdag langs in de showroom

De showroom van Almaas Parket is op vrijdag en zaterdag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Komt u voor het laminaat in Haarlem liever op een andere dag langs? Geen probleem! Geef dit wel door tijdens het maken van een afspraak. Dit doet u door het contactformulier op de website in te vullen, of door even te bellen.Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?