Planken Houten Vloeren
Eiken rustiek houten vloer
Eiken select houten vloer
Hongaarse Punt vloer
Visgraat parket
Visgraat parket
Eiken houten vloer
Hongaarse punt parket
Visgraat parket
Eiken rustiek naturel houten vloer

Uw vloeren specialist in Haarlem, Amsterdam en andere regio's

Almaas parket in Haarlem biedt u een zeer breed assortiment in Parket, Houten vloeren, PVC en Laminaat vloeren in talloze combinatiemogelijkheden die er zijn, denk aan Planken, Lamelparket, Visgraat, Hongaarse punt, Blokmotief en meer.
We bieden u veel mogelijkheden om een vloer te creëren die perfect bij uw Woning, interieur en budget past.

ERKEND HOUT & ERKEND VAKMANSCHAP

Almaas Parket kiest bewust voor vloeren met het FSC- en PEFC keurmerk. Zo weten we zeker dat ons hout duurzaam is.

De experts van Almaas Parket zijn allen Bona Gecertificeerde Vakmensen. Dit betekent dat ze kunnen werken met het Bona Systeem, waarbij stofvrij schuren wordt gedaan, speciaal en sterke verlijming voor het leggen van uw parket of houten vloeren. Benieuwd naar de andere voordelen van het Bona Systeem? Vraag vrijblijvend advies aan Almaas Parket en bel ons direct of kom langs in onze showroom in Haarlem! U bent van harte welkom!

Almaas parket is werkzaam in Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Santpoort, Velzen, IJmuiden, Zandvoort en Haarlemmermeer.

Wij bieden u in onze showroom in Haarlem veel mogelijkheden om een vloer te creëren die perfect bij uw woning, interieur en budget past.
Wij zorgen gegarandeerd voor het beste resultaat! Dit doen wij tegen verrassend aantrekkelijke tarieven. Kortom: kom vrijblijvend loeren naar onze vloeren. U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem. De koffie staat klaar voor u!


visgraat vloer

planken vloer / Multiplank vloeren / duo plank

laminaat haarlem


Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?