Eiken rustiek houten vloer
Eiken select houten vloer
Eiken rustiek naturel houten vloer

Blaas uw trap nieuw leven in en kies voor een traprenovatie in Amsterdam


Steeds vaker wordt er gekozen voor een traprenovatie in Amsterdam. En dat is natuurlijk niet voor niets. Uw gang, woonkamer of keuken krijgt direct een frisse en eigentijdse uitstraling en u verhoogt de meerwaarde van uw woning of appartement. U blaast uw trap direct nieuw leven in een een renovatie door Almaas Parket verzekerd u van een perfect resultaat.

Een renovatie van een trap in verschillende uitvoeringen

Wie dacht dat een renovatie van een trap alleen maar mogelijk is in het hout, heeft het mis. Het team van Almaas Parket mag zich met trots specialist noemen op het gebied van het renoveren van trappen, en kan hierdoor diverse mogelijkheden aanbieden. U heeft namelijk de keuze uit:
  • Hout Traprenovatie
  • Laminaat HPL Traprenovatie
  • PVC Traprenovatie
  • Woven PVC Traprenovatie
  • Leer / Leder Traprenovatie
Laat u vrijblijvend adviseren en breng een bezoek aan de showroom

Het is natuurlijk volkomen begrijpelijk dat u graag eerst meer informatie ontvangt over een traprenovatie in Amsterdam, voordat u dit laat uitbesteden. Kom daarom een keer langs in de showroom en laat u vrijblijvend adviseren. De showroom is gevestigd aan de Izaak Enschedeweg 36 B in Haarlem.


Openingstijden:
Onze showroom is geopend Onze showroom is geopend op Vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om je te voorzien van persoonlijk advies. Zo kunt u rustig en veilig een vloer of traptreden uitzoeken op een mom

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?