Planken Houten Vloeren uit Haarlem
Eiken rustiek houten vloer uit Haarlem
Eiken select houten vloer uit Haarlem
Hongaarse Punt vloer uit Haarlem
Visgraat parket vloeren uit Haarlem
Visgraat parket uit Haarlem
Eiken houten vloer uit Haarlem
Hongaarse punt parket uit Haarlem
Visgraat parket uit Haarlem
Eiken rustiek naturel houten vloer

Almaas Parket
 

Almaas Parket is al sinds 2004 in Haarlem gevestigd. Wij zijn een bedrijf met kwaliteit en service op de eerste plaats.
Als specialist van vloeren en traprenovatie combineren wij kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap in alle facetten van onze bedrijf. Vanaf de inkoop, tot het leggen of renoveren van uw vloer en eventueel uw trap is alles in eigen beheer.
Dit stelt ons in de gelegenheid om u de beste kwaliteit te bieden, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw vloer of uw trap.

Advies op maat 

Wanneer u in een nieuwe vloer, vloerrenovatie of in een traprenovatie investeert, doet u dit met het oog op de toekomst. 
U wilt graag jarenlang woongenot ervaren en plezier hebben van uw investering en dat kunnen we garanderen!
Als u zich gaat oriënteren op de aanschaf van nieuwe vloer of op het schuren van uw bestaande vloer of op het renoveren van uw trap komen al snel veel vragen naar boven, denk aan diverse houtsoorten, de mogelijke legmethodes en de manieren van afwerking.
Bij ons heeft u één aanspreekpun voor al uw vragen en wij geven u graag vrijblijfend advies op maat.

Zorgeloos tot in detail

Bij Almaas Parket doen we het anders dan anderen. We luisteren eerst naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, daarna helpen we u een weloverwogen keuze te maken die helemaal past bij uw leefsituatie. Natuurlijk binnen het gestelde budget.
U ontvangt altijd vooraf een heldere offerte. En we komen bij u langs om uw ruimte te inspecteren, waardoor u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Onze vakmannen

Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen werken we uitsluitend met een eigen team parketleggers, gedreven mensen met liefde voor het vak.
Onze deskundige vakmannen beheersen hun vak tot in de finesses en dat ziet u terug in het resultaat!

Uw Garantie

Kopen bij Almaas parket winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Omdat we bij CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, kwalitiet, levertijd, vervoer en garantie.
Wij zorgen gegarandeerd voor het mooiste vloer of trap voor uw woning!
Dit doen wij tegen verrassend aantrekkelijke tarieven. Kortom: kom vrijblijvend loeren naar onze vloeren en traprenovatie met alle kleuren mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem. De koffie staat klaar voor u!


Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?