Planken Houten Vloeren uit Haarlem
Eiken rustiek houten vloer uit Haarlem
Eiken select houten vloer uit Haarlem
Hongaarse Punt vloer uit Haarlem
Visgraat parket vloeren uit Haarlem
Visgraat parket uit Haarlem
Eiken houten vloer uit Haarlem
Hongaarse punt parket uit Haarlem
Visgraat parket uit Haarlem
Eiken rustiek naturel houten vloer

Een parket schuren in Haarlem laat u doen door Almaas Parket


Bent u onlangs verhuisd en merkt u dat de vloer het flink te verduren heeft gehad? Of toont uw vloer gebruikerssporen na jarenlang woonplezier? In beide gevallen kan een parket schuren in Haarlem door Almaas Parket een fijne uitkomst bieden. Of u nu een vloer heeft van eiken, beuken, grenen, merbau, kambala, jatoba, robijn, maple, in alle gevallen kan deze perfect opgeknapt worden.

Er wordt goed materieel gebruikt

Het schuren van een parketvloer is een flinke klus. Niet alleen kost het tijd, er kan ook aardig wat stof ontstaan tijdens het schuren. Daarom maakt het team van Almaas Parket uitsluitend gebruik van het beste materiaal. Hierdoor wordt uw vloer stofvrij geschuurd en Bona gecertificeerd vakmannen gaan voor u aan de slag.

Laat een van de specialisten van Almaas Parket uit Haarlem bij u langskomen

Voordat het schuren van een parket uit wordt gevoerd, komt een van de specialisten van Almaas Parket graag bij u langs. Hierdoor ontvangt u direct een passend advies over wat de beste behandeling voor uw vloer is. Uiteraard kunt u voor vragen of meer informatie over een parket schuren in Haarlem ook langskomen in de showroom. Deze is op vrijdag en zaterdag geopend en gevestigd aan de Izaak Enschedeweg 36B in Haarlem.Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?