Planken Houten Vloeren uit Haarlem
Eiken rustiek houten vloer uit Haarlem
Eiken select houten vloer uit Haarlem
Hongaarse Punt vloer uit Haarlem
Visgraat parket vloeren uit Haarlem
Visgraat parket uit Haarlem
Eiken houten vloer uit Haarlem
Hongaarse punt parket uit Haarlem
Visgraat parket uit Haarlem
Eiken rustiek naturel houten vloer

Profiteer van de voordelen van laminaat en hout en kies voor een van de PVC vloeren


PVC vloeren zijn tegenwoordig een van de meest geliefde vloeren in een interieur. U profiteert van het praktische voordeel van laminaat en de sfeervolle en luxe uitstraling van hout. Daarnaast haalt u een vloer in huis die sterk, duurzaam, comfortabel, waterbestendig, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen is. Heeft u vloerverwarming of gaat u deze aanleggen? Een vloer van PVC is hier uitstekend geschikt voor.

Laat een vloer in verschillende patronen leggen

Wat het beste patroon is om een vloer van PVC in te laten leggen, is volledig afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Gaat u voor een visgraat vloer of een klassieke langwerpige plank? En mag de vloer een warme bruine kleur of een moderne vergrijsde kleur hebben? Breng gerust eens een keer een bezoek aan de showroom en ontdek de vele mogelijkheden die er zijn met een vloer van PVC.

Bel of mail voor het maken van een afspraak

Om er zeker van te zijn dat er ook voor u een specialist beschikbaar is, is het verstandig om van tevoren even een afspraak te maken. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt altijd een eerlijk en betrouwbaar advies verwachten op het gebied van PVC vloeren.Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?