Visgraat parketvloer uit Haarlem

Uw Lamelparket specialist in Haarlem, Amsterdam en andere regio's

Lamelparket is een vloer met toplaag tussen 3-5 mm en totale dikte tussen 10-15mm.
Lamelparket kan gelegd worden op elke vlakke ondervloer. Het is al in de fabriek kant en klaar geschuurd en Afgewerkt met olie of lak. Daarbij kan er ook nog gekozen worden voor tal van bewerkingen zoals bijv. geborsteld, gerookt, naturel geolied, wit geolied, white wash en grey wash. Na het leggen is de vloer dus klaar voor gebruik. Lamelparket is zeer geschikt voor appartementen.

Bent u opzoek naar lamelparket vloer in de regio Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Leiden of andere regoi's? Kom naar Almaas Parket in Haarlem! Wij hebben het beste aanbod van lamelparket vloeren. Een deskundige advies, optimale service, uitgebreid aanbod, snelle levering en de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Wij zorgen gegarandeerd voor het beste resultaat! Dit doen wij tegen verrassend aantrekkelijke tarieven. Kortom: kom vrijblijvend loeren naar onze vloeren. U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem.

Wij zijn werkzaam in Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Hoofddorp, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Santpoort, Velsen, IJmuiden, Zandvoort en Haarlemmermeer.

Lamelparket voorbeelden:

LamelparketLamelparketLamelparketLamelparketLamelparketLamelparket


Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?