Visgraat PVC vloer
Visgraat PVC vloer
Vinyl concept
Vinyl concept
Vinyl concept
Visgraat PVC vloer

Vinyl Concept

Het zeer gevarieerde assortiment van Vinyl Concept heeft voor ieder wat wils. Bent u op zoek naar een vloer voor een strak, modern interieur of gaat u liever voor een warme, landelijke stijl? Vinyl Concept biedt u een top vloer tegen een vriendelijke prijs.

Alle dessins zijn zowel in een verlijmde, als een klikversie leverbaar. Vinyl Concept heeft hierbij gekozen voor 'vinyl op HDF'. Dit is een relatief nieuwe ontwikkeling waarbij een pvc strook wordt verlijmd op een HDF-drager (en er wordt een laag kurk toegevoegd voor geluid- en warmte-isolatie.

Vinyl Concept bestaat uit zes gevarieerde series. Elk onderscheidend in uitstraling, formaat en afwerking. Alle dessins zijn nu op grote borden in de winkel in Haarlem te zien.

Wij bieden u Vinyl concept uniclic PVC vloer voor scherpe prijs met optimale garantie!
PVC vloeren Vinyl concept uniclic vanaf € 36.95!

Vinyl concept Gluedown:

De Vinyl Concept Gluedown (plak versie) heeft hetzelfde kleuren-assortiment als de Vinyl Concept Uniclic lange delen (122 x 22,8 cm).

PVC vloeren Vinyl concept Gluedown vanaf € 21.95!

Openingstijden:
Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te voorzien van persoonlijk advies.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak?